clasons-omOm Clasons Måleri AB

För snart 30 år sedan startade Anders Clason Måleri företaget SM måleri. 1992 ändrades företagsnamnet till Clasons Måleri. Anders och Helene har arbetat tillsammans, sett hur kunderna och efterfrågan ökat. I takt med det har företaget växt, blivit fler anställda och skapat en gedigen erfarenhet av måleribranschen. 1995 ändrades bolagsformen till aktiebolag och tillhör idag en mindre skara företag i Kalmar som tilldelas trippel-A. Vilket innebär ett seriöst företag med högsta kreditvärdighet.

Vi vänder oss till stor del mot fastighetsägare, hotell, restauranger, byggföretag, försäkringsskador och inte minst privatpersoner. Företaget har idag sexton anställda inkl. en arbetsledare/rådgivare. Inom företaget har vi även en byggserviceorganisation som utför mindre och snabbare arbeten med kort inställelsetid.

Vi använder oss nästan uteslutande av produkter från Alcro Färg som är miljöcertifierade och håller en mycket hög professionell kvalité.

Idag håller vi till i våra egna lokaler med kontor, lager, personalutrymme och måleriverkstad i fastigheten Blåvingen på Slöjdaregatan 2, Kalmar, där vi även har lokaler och förråd till uthyrning.